FORMULAR DE INCARCARE DESCARCARE DESEURI NEPERICULOASE PDF

Formular de incarcare – descarcare deseuri nepericuloase A4. Contract number, Contract ID, Goods and services contracted, Contract status, Contract start date, Contract end date, Amount. formular-incarcare-descarcare-deseuri-nepericuloase/ T+00

Author: Voodook Mooguzil
Country: Greece
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 13 April 2008
Pages: 356
PDF File Size: 8.20 Mb
ePub File Size: 20.63 Mb
ISBN: 838-1-56694-618-7
Downloads: 67157
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Sashicage

Territorialidade – CP as Documents. YNyn0d11 – clasa de tensiuni: Din categoria mijloacelor respective fac parte: Documente care au stat la baza elaborrii lucrrii Elementele care stau la baza elaborrii prezentului proiect sunt urmtoarele: Tensiunea operativ n staie este de Vcc. Dup efectuarea fiecrui test se vor ntocmi buletine de msurtori i ncercri care vor ddseuri centralizate i semnate de ambele pri; acestea vor servi ca documente de eviden a fiecrui test pn la elaborarea raportului final.

Cerine de securitate a muncii pentru instalaii i organizarea de antier a Executantul va prezenta coordonatorului n materie de securitate i sntate desemnat, propriul plan de securitate i sntate ntocmit potrivit prevederilor art. Trebuie luate msuri pentru a asigura evacuarea, pentru ngrijiri medicale, a lucrtorilor accidentai sau victime ale unei mbolnviri neateptate. Executantul este responsabil i descarcafe s ntocmeasc un plan de msuri, vizat de beneficiar, privind msurile de protecie pentru eventualele lucrri din apropierea instalaiilor aflate sub tensiune.

art of assembly language programming by randall hyde pdf converter – PDF Files

Atunci cnd este necesar, trebuie utilizate surse de lumin portabile, protejate contra ocurilor. Data ……………………… ora ………… Am preluat amplasamentul: Lucrtorii trebuie s dispun de condiii pentru a lua masa n mod corespunztor i, dac este cazul, s dispun de faciliti pentru a-i pregti masa n condiii corespunztoare. Fixarea separatorului pe suportul metalic se va realiza prin intermediul unui stelaj metalic cu uruburi i piulie conform planelor ataate, iar dispozitivele de acionare se vor prinde de un stelaj metalic cu uruburi incluse n dispozitiv.

Testul final sub tensiune la punerea n funciune se va ncheia cu proba de 72 ore de funcionare contiunu. Au fost identificate i propuse msuri de prevenire i protecie pentru fiecare situaie periculoas, n funcie de riscurile asociate.

  DINASTIA SUNDERLAND BEAUCLAIR PDF

Distanele ntre instalaiile electrice i cldirile civile respect prevederile normelor n vigoare. Lucrrile de modernizare la transformatoare de putere se vor executa cu scoaterea de sub tensiune a transformatorului la care se lucreaz, precum i a celulelor aferente de i 20 kV.

Dosarul de Recepie trebuie s cuprind urmtoarele documente: Adncimea de spare a anului va fi de 0,7m. Deeurile metalice fier, oel cupru, aluminiu, plumb, alam rezultate din demontarea instalaiilor se colecteaz n containere depozitate pe suprafee betonate.

Documente care au stat la baza elaborrii lucrrii Descrctoare montate la bornele transformatoarelor: Body Motion Prosthesis Vol. Modalitatea de delimitare a zonei de lucru: Separatoarele de linie i bare au urmtoarele caracteristici: Fiecare suport de transformator se va lega prin dou benzi de OL de 40×5 mm2, la cte o band a reelei de egalizare a distribuiei potenialelor.

Suportul metalic a separatorului se va lega prin dou benzi de OL-AL 40x5mm2 la reeaua de dirijare a distribuiei potenialelor. Fixarea se va realiza cu ajutorul uruburilor de un stelaj metalic amplasat pe suportul metalic de susinere al descrctorului.

Utilajele folosite vor avea verificrile impuse prin legislaia n vigoare. Se vor lua msuri de limitare i reducere a ariei de rspndire a incendiului. Se prevede montarea a 8 descrctoare la bornele de 24kV a trafo n staia de kV care sunt cu Oxid de Zinc descarcarf au izolaie siliconic.

Memoriu as-built – Vol.I Cp Bailesti

Dimensiunile de gabarit, modul de prindere pe suport, bornele de nalt tensiune i de legare la pmnt se gsesc n plana ataat. Impactul asupra solului i a subsolului Pentru protecia solului sunt descrcare lucrri pentru aducerea solului la starea normal n urma executrii lucrrilor si pentru asigurarea unei protecii corespunztoare pe perioada funcionrii noilor instalaii. Pe lng montajul propriu-zis a separatoarelor i dispozitivelor de acionare, prezentul proiect cuprinde i detaliile pentru legarea la pmnt a aparatului, neperjculoase dispozitivelor de acionare descqrcare i a suporilor metalici afereni.

  ANSELM TURMEDA PDF

Lucrari supuse verificarilor Metoda de verificare Inregistrari Data efectuarii verificarilor Participanti Obs. Cunoaterea i respectarea normelor de mai sus este obligatorie pentru ntreg personalul angrenat n activitatea de construcii montaj, exploatare. Cerine minime de securitate i sntate pe antiere. Curso de Anlise Vol. Executantul este responsabil si obligat sa asigure realizarea constructiilor provizorii necesare desfasurarii n conditii optime a executiei lucrarilor, activitatii de formulat, precum si depozitarii temporare a materialelor necesare realizarii prezentului proiect.

Lucrri n staia electric Pericol identificat Risc asociat Poziionarea sub operatorul la nlime Cderea obiectelor Poziionarea la nlime Cdere de la nlime Circulaia vehiculelor i mijloacelor n interiorul zonei de antier Coliziune Lucrri n canale. Tehnologia de execuie a lucrrilor Lucrrile de nlocuire panouri prefabricate de gard, nlocuire dale deteriorate i fixare rastele noi la canalele existente de cabluri, turnare fundaii noi pentru formuoar i supori de Lucrarea nr.

Aqua Journal – Lucrari necesare organizarii de santier: ZL – zona de lucru La intervale periodice trebuie s se efectueze ncercri i exerciii adecvate. Testele i inspeciile se vor efectua n prezena Beneficiarului i trebuie s exclud orice distrugere sau mbtrnire a echipamentului. Teste de punere n funciune Dup montarea echipamentelor i racordarea lor n circuit se va verifica dac echipamentele nu au fost deteriorate n timpul montajului i dac montajul a fost realizat conform proiectului i reglementrilor n vigoare.

Pentru evitarea pericolului electrocutrii personalului de exploatare pe timpul unei descrcri, borna superioar a fiecrui contor se va proteja printr-un tub izolant izolaia electric mai mare de 3kV. Toate aceste elemente vor servi, in final, la intocmirea Cartii Tehnice a Constructiei, iar transmiterea spre aprobarea Administratorului de Proiect constituie conditie pentru emiterea Procesului Verbal de terminare a stadiului fizic de realizare a investitiei.

NSA – tip constructiv: