ANAF.RO DECLARATII FISCALE 2011 PDF

Pagina Facebook si Twitter ANAF. Pagina Twitter ANAF Depunere Declaraţie Unică . Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat). Actions. ${title}. Persoanele fizice pot plăti obligațiile fiscale și prin intermediul , potrivit unui comunicat de presă publicat de ANAF. Începând. 5 feb. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se.

Author: Yogrel Tygokree
Country: Nicaragua
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 18 April 2012
Pages: 66
PDF File Size: 11.36 Mb
ePub File Size: 20.33 Mb
ISBN: 140-4-76429-915-9
Downloads: 41379
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Masida

Registrul de evidenta fiscala se completeaza in toate situatiile in care informatiile cuprinse in declaratia fiscala sunt obtinute in urma unor prelucrari ale datelor furnizate din inregistrarile contabile. Termenul pana la care se efectueaza plata impozitului anual este termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit — Formularrespectiv 25 martie inclusiv a anului urmator.

Cum procedam in ce priveste deductibilitatea provizionului? Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic daca isi modifica exerci? Declarare impozit dividende Ultimele articole Procedura de compensare sau de recuperare a pierderilor fiscale Asociere persoana juridica cu persoana fizica. Decclaratii veniturilor din dividende in anul Achizitie imobil nedefalcat: Exista si alte implicatii fiscale?

Avem obligatia de a depune aceasta declaratie pana la data de 25 inclusiv a primei luni urmatoare trimestrului pentru care se calculeaza impozitul.

Vom depune declaratia privind obligatiile de plata anaff.ro bugetul de stat la organul fiscal in a carui evidenta fiscala suntem inregistrati ca platitor de impozite si taxe. Urmeaza o alta intrebare dureroasa: Iesirea din sistemul anual de declarare si plata a impozitului se efectueaza la inceputul anului fiscal pentru care se solicita aplicarea sistemului anual. Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, semnat si stampilat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanta, devlaratii conformitate cu prevederile legale in vigoare.

  CELL SPLITTING AND CELL SECTORING PDF

ANAF: Taxele și impozitele se pot plăti online pe www.ghiseul.ro

Mai multe articole despre formularul Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Mai multe articole despre calcul impozit pe profit. Mai multe articole despre impozitul pe profit. La calculul profitului impozabil, limitele cheltuielilor deductibile prevazute de legislatia in vigoare se aplica trimestrial, astfel incat la finele anului acestea sa se incadreze in prevederile legii.

In ce conditii se pot face deduceri? Platile anticipate se declara in Formularul Articole similare Fara conflicte inutile cu Fiscul!

Cum se declara in D calculul final? Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, semnat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in conformitate cu dexlaratii legale in vigoare. Aceste prevederi se aplica si in cazul in care anul fiscal modificat declaratil in a doua, respectiv in a treia luna a trimestrului IV al anului calendaristic.

Optiunea este obligatorie pentru cel putin 2 ani fiscali consecutivi. Impozitarea veniturilor din dividende in anul Rezultatul fiscal pozitiv este profit impozabil. Clic aici si spune parerea ta!

Acestea se refera la: Nu intra sub incidenta acestor prevederi contribuabilii care se dizolva cu lichidare, pentru perioada cuprinsa intre prima zi a anului fiscal urmator celui in care a fost deschisa procedura lichidarii si data inchiderii procedurii de lichidare. Anf.ro, declararea si plata impozitului pe profit se efectueaza trimestrial, pana la data de 25 inclusiv a primei luni urmatoare incheierii trimestrelor I-III.

  HP M1005 SPECIFICATION PDF

Afla pana la ce data! Ce obligatii vor avea dupa aceasta data? Certificarea formularului de catre un consultant fiscal se amana. Pe de alta parte, potrivit art. Cum procedam cu impozitul pe dividende in anul si in anul ? In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs. De asemenea, nu pot opta pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit:.

Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat)

Primul an fiscal modificat include si perioada anterioara din anul calendaristic cuprinsa intre 1 ianuarie si ziua anterioara primei zi a anului fiscal modificat, acesta reprezentand un singur an fiscal.

Putem vinde acest autoturism, din fondul de marfa, fara sa fim nevoiti sa inregistram prin DITL de la un sector la altul? Care sunt obligatiile fiscale privind indemnizatiile de concediu medical? Modificarea declaratli anului fiscal se comunica organelor fiscale competente astfel: Completati corect declaratiile pentru venituri din alte surse Distribuirea dividendelor: Depunerea electronica a declaratiilor fiscale Repartizare profit declaartii anii precedenti.

Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic pot opta ca anul fiscal sa corespunda exercitiului financiar.